Håper det smaker Storfekjøtt (grytekjøtt, høyrygg el). Du må ikke brune kjøttet, men jeg synes gryten får en ekstra god smak dersom du har gitt kjøttet en liten stekeskorpe først
Stek bitene av høyrygg på alle sider så de får en fin stekeskorpe. På bildet herunder har vi vakuumpakket både gryte og potetmos, og varmet opp maten i kjeler med vann over bålet
Følge Just another food story på facebook og på Instagram @justanotherfoodstory, og hashtag gjerne med #justanotherfoodstory, dersom dere gjenskaper noen av oppskriftene på bloggen
Oppskriften på focacciabrødet finner du her. Hva er ikke bedre da, enn en skikkelig digg høstgryte. Det første du trenger er en stor nok gryte (med lokk) som tåler å stå i ovnen
Dette er den perfekte søndagsmiddag på en hustrig høstdag enten du skal lage middag til to eller mange, for når du først har fått alle ingrediensene i gryten, lager den seg selv i stekeovnen