Varm opp oljen, ha i kålen, la den frese litt før du tilsetter chili, ingefærog hvitløk. Laksen deles i fire porsjoner, saltes, stekes i panne i oljen til den har fått litt farge på den ene siden, snu den og dryss på sukker, vendes igjen og stekes til den blir gyllen og karamellisert
revet fersk ingefær. Her om dagen nøt jeg og Ingeniøren laks i lange baner. Vårløklageret var tomt, men litt veldig finhakket rødløk fungerte også godt som garnityr
Rasp ingefær, hvitløk og finhakket chili - bland det med teriyakisaus Pensle fisken i blandingen og stek den i panne til den er knapt gjennomstektPensle fisken en gang til med teriyakisausen og la fisken hvile i et par minutter før servering, helst med folie overDryss over hakket koriander og server med agurk- og mangosalat og gjerne en dæsj Crème Fraîche
Server laksenog mango- og avokadosalaten sammen og nyt en sunn og god middag . Jeg har fått etterspørsler etter flere middagstips på bloggen, så tenkte jeg skulle dele denne sunne og gode middagsoppskriften med dere i dag
Bland sammen chili, ingefær, olje, fiskesaus og honning til en marinade, og pensle fisken med den. Laks er noe jeg gjerne spiser hvis den er villfanget eller økologisk, men jeg er fryktelig dårlig til å prøve nye ting med fisk
Krydre laksestykkene med salt og litt pepper. Rens og skjær alle grønnsakene i tynne strimler. Fisken er klar i det øyeblikket den flaker seg ved et lett trykk, husk at laksen skal ha en «rå» kjerne