Pizzadeig. Deigen er så enkel å lage, så det er ingen grunn til att köpa en ferdig på butiken. Jeg er helt säker/sikker på at den blir superbra uten pizzasten også, men jeg vil virkelig rekommendera/anbefale å skaffe en slik for å få den krispiga/sprø og luftige italienske pizzaen
Deigen, som skal være ganske fast fordi den skal kjevles ut til to bunner, trenger du. I Markveien i Oslo fantes det en periode en knøttliten pizza sjappe, nærmest et hull i veggen, og der bakte de herlig calzone med skinke, det var en av mine favorittpizzaer som jeg ofte hentet med hjem etter jobb
Jeg fikk nylig muligheten til å teste ut noe som heter bakestål/pizzastål fra Thechef. Deigen er kjempe lett å lage og stekingen er jo unnagjort på få minutter
Del den ferdige deigen i to. Oppskrift. innbakte småpølsene. Til denne oppskriften trenger du 16 stk grillpølser som du deler i to. Kjevle ut til en sirkel og del opp i 16 trekanter med pizza hjul (samme som horn). Deigen hever jeg i 50 min,og etter hever på brette i 30 min
Pigs in a blanket eller innbakte minipølser er grillpølser, rullet i deig og stekt i ovnen. Tilsett eventuelt litt mer hvetemel om deigen blir for klissete
Tilsett egg, olje og mel, og blend sammen til en jevn deig, den skal være litt våt. Oppskrift. Søtpotetpizzaen har florert på instagram den siste tiden, så det måtte prøves, og det anbefales
Trekk og klapp ut deigen med hendene ut til en avlang pizzabunn, ta på revet ost i midten/mot den ene halvdelen, fold over deigen og press/klyp folden på plass med fingrene som en innbaktpizza, eller med en gaffel som en pirog