Det var spørsmål om jeg ikke kunne komme med oppskriften på iskaken, og selfølgelig kan jeg det Denne kaken er ikke helt sukkerfri ettersom jeg har daim i den
Hell kaffen med de smeltede platene i blandingen sammen med to doble plater med hakket daim. Bland de malte mandlene og sukkeret sammen og band det sammen med de stivpiskede eggehvitene, litt etter litt mens maskinen går
Har endel prosjekt som måste bli klara, så satser på en effektiv helg med fint lys. Det meste jeg baker tar jeg bare en liten testsmak av, men denne daimiskaken (daimglasstårtan) er bare altfor god så jeg klarte ikke å holde meg unna den
Bland eggekremen med kremfløten og mesteparten av daimen. Jeg har begynt å prøve ut en del lettere produkter, som mager kesam, kremfløte med mindre fett, sukrin osv
Klassisk daimiskakemed nøttebunn. Langtidstilberedningen gjør kjøttet så mørt at det detter fra hverandre bare du er borti det med gaffelen og alle smakene i sausen får tid til å blande seg så godt at de utgjør en fantastisk helhetlig smaksopplevelse