Jordbærkrem med skivet banan. Denne uken feiret vi bursdagen til våre tre arvinger, hurra. Jeg visste ikke helt hva slags kake jeg skulle lage, eneste jeg visste var at det ikke kunne være sjokolade eller noe annet med nøtter i
Den store fikk den originale marshmallowkremen, og den lille fikk jordbærkremen. Jeg startet med å bruke oppskriften til "Konfektkake i langpanne" fra Detsøteliv
Stivpisk eggehvitene og visp inn sukkeret litt etter litt til det blir en blank og seig marengs. Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær
Julen er over, det er januar og jeg ser ingen grunn til å ikke begynne å tenke på vår og sommer. Så da sønnen min ble åtte år i helgen, ville jeg bake en vårlig kake
Resultatet ble en nydelig supersunn rawfoodkake med nøttebunn, sjokoladekrem og jordbærkrem. I går kveld var jeg hos kjæresten og det var det var sjokoladedyppede jordbær som ga idèen om en raw kake som utnyttet denne smaks kombinasjonen til det ytterste
Jordbærkremen på toppen er lagd av. Inspirert av formen på den vakre Pavlovaen til Elin på Krem. Denne kaken er myk inni, så den trenger ikke hjelp av kremen for å bli myk, og den kan derfor has på like før servering
Legg den midterste delen over og bre jordbærkremen over. Fondant eller marsipan til modellering av bildet (jeg har brukt hvit og blå fondant fra cacas)
Bland alle ingrediensene tiljordbærkremen i en blender. Jordbærkrem. Min raw food-skeptiske samboer var til og med den av oss som likte tertene aller best