Ostekake passer til både hverdag og fest. Deler her oppskrift på en veldighyppig laget variant. Pleier lage den i støpt aluminiumsformistedet for ispringform, se bilde lenger ned på sideni annet innlegg om ostekaker
Påskedagane nærmer seg og det betyr påskesnop, påskeegg, påskefrukost, påskelunsj, påskesamlinger, påskefest, påskemiddag, påskedessert, påskekake også vidare
Sunnere, proteinrikostekake med smak av vanilje og sjokolade. Ostekake. Siden jeg ble så fornøyd med ostekaka mi her om dagen (som ble fortært i løpet av to dager – hovedsakelig av meg) hadde jeg så lyst til å lage en ny en i går
Tipshvis du vil legge blåbærene ihjerteform oppå fromasjen som jeg har gjort her. Det er en strålende solskinnshelgi Oslo og jeg vil servere dere en nydeligfromasjkake laget med Skyr
Jeg brukte en stor hjerteform fra IKEA. Denne kakenfikkutrolig mye skryt nå i påsken. Siden den er laget med rørsukker og havregryn er den utroligseig og god
om kaken er ferdig stekt. Pisk egg og sukker luftig. Kjenn med en kakenål, e. Avkjøl kaken på rist. Bland kanel, bakepulver og vaniljesukkerinn med hvetemelet og vend melet forsiktiginnieggedosisen sammen med resten av ingrediensene