Du sitter og koser deg medjulekaker og ribbefett, og vips. Og når kaken i tillegg smaker kjempe godt, ja da er både helårskroppen og jeg veldig fornøyde
Mascarponekremen får tykk og kremete konsistens og smaker godt til alle slags bær, kaker og frukter. Den lages med en blanding av mascarponeost og seterrømme og smaksettes med sitronsaft, ekte vanilje og melis
♥ Det går greit å lage mørdeigsbunnen klar dagen i forveien, men du bør servere kaken samme dag som mørdeigsbunnen dekkes medmascarponekrem og jordbær, slik at den beholder sin sprøe konsistens
Kaken består av en myk sjokoladekakebunn som fylles med en tykk og kremete og himmelsk god mascarponekrem, og så masse hjemmelaget karamell og et dryss mandler
Jordbær og mascarpone er en kjempedeilig kombinasjon, se også desserten Jordbær medmascarponekrem. Kaken er selvkomponert og jeg er utrolig fornøyd med den
Følg med på slutten av steketiden, for Tagatesse er følsom for varme og kaken kan lett svi seg. Når kaken er ferdig stekt legges den på en rist for å avkjøles