Det er fint med ei god kake som kan stå seg i noen dager og da er romkake tingen. Det kan av og til være en utfordring å få til en vellykka kakebunn/sukkerbrød
Sprøyt resten av kremen på toppen av kakene og pynt med søte, friske bringebær. Kakene er kanskje enda mer kjente i Sverige og i Danmark enn i Norge, og er også gjerne å se i kakedisken hos franske konditorier
Del kakene i to med en skarp kniv. Avkjøl kakene på rist. Vannbakkels kan fylles med krem og krem smakt til med friske bær eller syltetøy, romkrem, vaniljekrem eller eggekrem
Legg den første delen i kakeformen, smør på et godt lag medromkrem, legg på et godt lag med tykke bananskiver, smør på litt mer romkrem og legg deretter på et nytt lag medkake
*Ha romkremen over på ei kakesprøyte og fordel på kakene. Brød, kaker og annen bakst. Jeg bruker Piano vaniljekrem, liker best å blande dette på denne måten, synes ikke romkremen til Piano er så veldig god, men dette er selvfølgelig en smakssak