Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerørepå så er den ferdig. Smør på et godt lag med frosting på den ene kakebunnen (kakebunnen må du selvsagt legge på det fatet du skal servere det på når du skal sette den sammen)
Ha ostekrem på utsiden av kaken. smør fyll på den ene bunnen, sett på neste bunn og gjenta. Stikk med en pinne i kaken, hvis pinnen kommer ut ren så er kaken ferdig
Etter ei langhelg på fjellet nå i vinterferien hadde jeg en del appelsiner igjen i skapet. Sjekk at kaken er gjennomstekt med å stikke en pinne i midten av kaken
God og mektig kake, håper mine kolleger er klare for litt kakepå jobb i morgen. Pistasjpynt (til pynten på toppen i midtlommen) En blanding av hakkede pistasjnøtter, hakket hvit sjokolade, hakket twix og hakket sjokolade smelt
Dette er en liten vri på den klassiske bløtkaken med krem og jordbær. Med en form på ca. Sukkerbrødet er ferdig når en pinne kommer tørr ut etter å ha stukket den i kaken
Stikk en tynn pinne i midten av kaken, hvis pinnen kommer ut uten kakerørepå så er den ferdig. Ta av litt under halvparten av vaniljekremen og sett til side, dette skal brukes på utsiden av kaken