Kakefyll. Bløtkake, bestilttil avslutning av kurset. Sukkerbrød. Når sant skal sies er den bestilt av min far, som synes bløtkakene mine er bedre enn de man får
kremfløte, kakefyll, krem til kake, norske bringebær, tips til bringebærkrem. Jeg varierer mengdeforholdet fra kake til kake alt ettersom hvor syrlig eller mild smak jeg ønsker
Sett bringebærmoussen kaldt en stund slik at den blir litt fastere før du bruker den som kakefyll. Bruk en skje til å presse med, og husk å skrape under silen med en kniv etterpå da mye av væsken samler seg her
Kakefyll. Visp fløten til krem med vaniljesukker. Sukkerbrød. Stek sukkerbrødet på nederste rille i ca. 1/3 av fløtekremen, resten skal brukes til pynt
passer til en ca. Jeg bruker denne istedenfor sukkerbrød som jeg synes blir fort tørr og kjedelig. Egg og sukker vispes til eggedosis, visp i noen minuter så får du en utrolig fin eggedosis
Også eit kakefyll litt utenom det vanlege, der eg ellers fekk frie tøylar. Bland med smør og sukker i ein liten kjele på svar varme til smøret er smelta