Med tilbehør av det tradisjonelle slaget, kokte blandede grønnsaker, surkål eller ertestuing. Der stod jeg med ei billig kalvestek i handa og fikk en bølge av sentimentalitet og følelse av tilbake til barndommens rike
Saftig og rosa kalvestekmed saus og tilbehør. Til vanlig foretrekker jeg kjøttet medium stekt, men med kalvekjøtt synes jeg det er verdt å gå for ordentlig rosa
Med tilbehør av det tradisjonelle slaget, kokte blandede grønnsaker, surkål eller ertestuing. Der stod jeg med ei billig kalvestek i handa og fikk en bølge av sentimentalitet og følelse av tilbake til barndommens rike
litt kraft fra kalvesteken. Tilsett hvitvin, grønnsaker i biter, laurbærblad og nellik. Jeg elsker alt som har med parmesan, pinjekjerner og ruccola å gjøre, og kunne spist det hver dag
Server steken skåret i ikke for tynne skiver, med sjyen og grønnsakene. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Svinekam med svor,. Koketider for friske grønnsaker. Svinekam med svor,. Kalvestek60 grader68 grader70 grader. Bog med ben 1 kg2-2,5 timer150 gr. Bog med ben 1 kg2,5 timer200 gr. Høyrygg med ben og fett 3 kg2,5 timer200 gr. Kalvebog med ben 1 kg1,5-2 timer200 gr. Kalvestek 1 kg lår1 time200 gr. Kalvekam med fett og ben 3 kg1,5 timer200 gr. Kalvemedaljong3 cm5 cm4-7 min. Bog med ben 1 kg. 150 gr Bog med ben 1 kg. 200 gr Høyrygg med ben og fett 3 kg. 200 gr Kalvebog med ben 1 kg. 200 gr Kalvestek 1 kg lår. 200 gr Kalvekam med fett og ben 3 kg
Skjær kjøttet i skiver og server det med stekesjyen, kokte grønnsaker og råstekte poteter. Skjær to langsgående lommer i kjøttet, men sørg for at kjøttet henger sammen i "bunnen"
Haren kan også stekes hel i ovn som kalvestek. Skjær så opp haren og server den med saus, kokte, stekte eller smultkokte poteter, kastanjepuré, bladsalat, kokte grønnsaker, rips- eller rognebærgelé og syltede tomater, pickles eller lignende