Kalvestek med grønnsaker oppskrifter

Kalvestek i rødvin

Kalvestek i rødvin

Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. Ta kjøttet opp av marinaden, og tørk det med kjøkkenpapir
KALVESTEK I LEIRGRYTA

KALVESTEK I LEIRGRYTA

Med tilbehør av det tradisjonelle slaget, kokte blandede grønnsaker, surkål eller ertestuing. Der stod jeg med ei billig kalvestek i handa og fikk en bølge av sentimentalitet og følelse av tilbake til barndommens rike
Kalvestek

Kalvestek

Saftig og rosa kalvestekmed saus og tilbehør. Til vanlig foretrekker jeg kjøttet medium stekt, men med kalvekjøtt synes jeg det er verdt å gå for ordentlig rosa

KALVESTEK SOM ROASTBEEF MED TILBEHØR

Med tilbehør av det tradisjonelle slaget, kokte blandede grønnsaker, surkål eller ertestuing. Der stod jeg med ei billig kalvestek i handa og fikk en bølge av sentimentalitet og følelse av tilbake til barndommens rike
Lapskaus

Lapskaus

Rester fra en kjøttmiddag henter du fra kjøleskapet og skjærer opp i passende stykker, enten det er okse eller kalvesteken eller pølser fra i går

VITELLO TONNATOmed trøffelmajones

litt kraft fra kalvesteken. Tilsett hvitvin, grønnsaker i biter, laurbærblad og nellik. Jeg elsker alt som har med parmesan, pinjekjerner og ruccola å gjøre, og kunne spist det hver dag
SYLTET FENIKKEL

SYLTET FENIKKEL

Der stod jeg med ei billig kalvestek i handa og fikk en bølge av sentimentalitet og følelse av tilbake til barndommens rike

Fylt kalvestek

Server steken skåret i ikke for tynne skiver, med sjyen og grønnsakene. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Mål og vekt

Mål og vekt

Svinekam med svor,. Koketider for friske grønnsaker. Svinekam med svor,. Kalvestek60 grader68 grader70 grader. Bog med ben 1 kg2-2,5 timer150 gr. Bog med ben 1 kg2,5 timer200 gr. Høyrygg med ben og fett 3 kg2,5 timer200 gr. Kalvebog med ben 1 kg1,5-2 timer200 gr. Kalvestek 1 kg lår1 time200 gr. Kalvekam med fett og ben 3 kg1,5 timer200 gr. Kalvemedaljong3 cm5 cm4-7 min. Bog med ben 1 kg. 150 gr Bog med ben 1 kg. 200 gr Høyrygg med ben og fett 3 kg. 200 gr Kalvebog med ben 1 kg. 200 gr Kalvestek 1 kg lår. 200 gr Kalvekam med fett og ben 3 kg
Wienersnitzel

Wienersnitzel

Superkokken skjærer skiver av kalvestek, og trimmer bort hinner og sener. Snitzel kan serveres med poteter, erter, eller andre grønnsaker etter ønske

Jeg skal gifte meg......

Kalvestekmed smørdampede grønnsaker og fløte gratinerte sjampingjong. Det var alltid en usynlig mann med i bildet og en dukke som var barnet

Kalvestek

Serveres med saus, kokte eller stekte poteter, kokte grønnsaker, agurksalat eller bladsalet, tyttebærsyltetøy eller ripsgele

Kalvestek med fløtesaus

Sett steken i ovnen sammen med kalveben og grønnsaker. Surr den gjerne med hyssing. Serveres medgrønnsaker og gjerne stekte poteter

Spekket kalvestek

Skjær kjøttet i skiver og server det med stekesjyen, kokte grønnsaker og råstekte poteter. Skjær to langsgående lommer i kjøttet, men sørg for at kjøttet henger sammen i "bunnen"

Kalvestek fra Sardinia

Jevn sausen med maisennamel utrørt i litt kaldt vann. Vend kalvesteken i en blanding av hvetemel, salt og pepper

Stekt hare

Haren kan også stekes hel i ovn som kalvestek. Skjær så opp haren og server den med saus, kokte, stekte eller smultkokte poteter, kastanjepuré, bladsalat, kokte grønnsaker, rips- eller rognebærgelé og syltede tomater, pickles eller lignende