Sett ovnen på med over og undervarme. Saftig og rosa kalvestek med saus og tilbehør. Før steken går i ovnen skal den få litt stekeskorpe, slik at kjøttkraften holder seg inne i kjøttet og steken blir saftig
Legg kalvesteken i laken og la den avkjøles i minst en time. Skjær kalvesteken i tynne skiver. Stek den gyllen i stekepanne og stek den videre på rist i ovnen på 100 °C til temperaturen i kjøttet er 58 °C, ca. 1 kg kalvestek/roastbiff
Stekes midt i ovnen på 175 grader i ca 35 minutter, avkjøles litt i formen før du løfter den ut på rist. Vi hadde langtidstekt kalvestek som sto 16 timer i ovnen med krydderstekte poteter, gulrøtter og sjy
i ovnen til kjernetemperaturen viser ca. Sett stekeovnen på 160º. Smelt smør i en stekepanne, og stek steken rundt det hele ved sterk varme til den blir pent brun
Stek ved 175 C høyt i ovnen. Ben kjøttet ut. Kok kraft av benene. Fyll. Hakk løken fint og bland den med hakket ansjos, brødsmuler, smeltet smør, ca 1/2 ts salt og 1/4 ts pepper, eggeplomme og rømme
Kalvestek i rødvin. Langtidsstekt og mør kalvestek i rødvin med Rösti-poteter – uslåelig kombinasjon. Derfor ble den satt i boden – som er litt kjøligere og havnet ikke i ovnen før etter 23 timer, istedet for som planlagt etter en kort heving på 1,5 timer