I tillegg har jeg laget dem glutenfrie. Karamell og sjokolade sammen med herlige, salte peanøtter. Det jeg liker så godt med cupcakes er at man kan finne vår favorittoppskrift og bruke denne som utgangspunkt, ut fra det kan man lage uendelig mange kombinasjoner
Med litt god fantasi kunne disse også hvert laget helt uten helsekostprodukter, men jeg har altså valgt å bruke fibersirup clear i disse, rett og slett fordi du ville trengt ganske store mengder honning for å få samme gode smaken
Både karamellbiter, hvit sjokolade, revet kokos og hakkede mandler. De er laget med brunt Muscovado sukker, og har en deilig smak av vanilje og karamell
Nå i disse nyttårsforsettdager, er kanskje ikke denne kjempegode wienerbrød-karamell-i-svingene (ikke så lett å finne på navn på denne) det første jeg burde friste med på bloggen…
Bjuder på lite karamell med nötter, så här på fredagskvällen, och önskar er en trevlig adventshelg. Karamell med nötter2 dl grädde2 dl sirap1,5 dl socker1 dl grovt hackade paranötter1 dl grovt hackade cashewnötter