De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Så utrolig nydelig til mange kjøttretter som koteletter, pølser, karbonader, til smørbrød med forskjellig kjøttpålegg og himmelsk godt til kaldt svineribbesmørbrød
Et nydelig tilbehør særlig til kjøttretter som biff, entrecote, koteletter og karbonader, men utrolig godt også på et smørbrød med roastbeef eller et varmt smørbrød med karbonade
Dette trenger du til to smørbrød. Grunnlaget til lunsjen i dag er godt hjemmebakt rugbrød, og med en saftig karbonade og god blåmuggost, må det bare bli godt
Prøv å server remuladen til karbonade eller roastbeef smørbrødet. Dansk rødspettesmørbrød med panert rødspette og hjemmelaget remulade er vel noe av det bedre jeg kan spise