I dag handler bloggen om karbonader. Form deigen til passe store karbonader og stek på begge sider. 400 gram kjøttdeig eller karbonade. 400 gram kjøttdeig eller karbonade
Karbonader med løk serveres gjerne på en grov brødskive med tilbehør som sylteagurk, salat og tomat. Elt karbonadedeigen lett med salt, pepper og potetmel
Det er virkelig franske smaker av dette måltidet her med nydelige karbonader som smaker av hvitløk og rosmarin og en fantastisk god potet og grønnsaksform
De fleste liker karbonader, det er mat som serveres på de norske middagsbord både titt og ofte, er et fast følge på koldtbordet og hvem kan vel motstå et smørbrød med karbonade og løk
Kjøpe kjøpekarbonader klarer jeg ikke å spise, men hjemmelagde er noe helt annet. Rens løken og findel den, rasp osten og ha det i kjøttdeig/karbonadedeigen, ha så i egg, buljong og salt og pepper