Du kan godt bruke karbonadedeigavelg eller rein her. Proppfull av smak, næring og varmende krydder. Jeg har valgt å bruke ferdigkokte bønner, av typen som kommer i små kartonger fra svenske GoGreen
Og hvis du får tak i karbonadedeig fra Telemarkskua kan du jo prøve denne oppskriften. steller hun ikke med gjestene eller står over grytene, lager hun deilig is av melken fra Telemarkskua
I en stor bolle bland sammen karbonadedeig, egg og fiberhusk (glutenfritt bindemiddel). Har du ikke elg på lur, kan du sikkert bruke kvernet kjøtt av lam eller storfe
jeg dro rett på google for å finne oppskriftene, for dette her må jo bare prøves ut etter at jeg har fått vite at alt det taco greierne vi kjøper på butikken er propp full av E-stoffer
hvis det ser ut som en stor jobb å lage alt fra bunnen av, så kan du jo bare bytte ut enkelte elementer med kjøpte produkter (selv om det alltid er best fra bunn