La så et lag med saus i bunnen av forma, så et lag med kjøttdeig stekt med masse paprikakrydder. Hadde også et lag med potetmossiden jeg hadde litt rester i kjøleskapet
Jeg brukte en hackit (tilkjøttdeig) under hele tilberedningen, kjempegreit. Jeg har aldri vært noe glad i det før jeg prøvde denne oppskriften, på gratinertpotetmos med egg og gressløk
Tilsettkjøttdeigenog la det få småkoke en stund mens du tilberederpotetmosen. Stek kjøttdeigeni en stekepanne med litt smør eller olje og ha litt salt og pepper på
Kvern kjøtt tilkjøttdeigog stek i en stekepanne. Ha kjøttgryta i en ildfastform. Den består av en kjøttgryte med et lokk av potetmosog ost – ganske så deilig synes vi
Brun kjøttdeig av lam/storfé/karbonadedeig med litt salt og pepper og ha over med tomatsausen. Lammekjøttdeiginneholder en del fett, så jeg drenerte bort mesteparten av det overflødige fettet under steking
Hakk løk oghvitløkog ha dette over kjøttdeigen. Ha kyllingkjøttdeigen over i en bolle. Formtil baller ved hjelp av en ts og handa, dypp ts i kaldt vann mellom bollene så henger de ikke fast når du former bollene