Tilsett lammekjøttdeigen og la dette steke i omtrent et kvarter. Ville vært spennende å visst, for det smaker annerledes fra noe annet vi har spist og er virkelig god på smak og fin som lørdagskos eller til å servere gjester
Lørdagskos. 200 g kjøttdeig50 g småkuttet bacon1/4 rødløk2 ss Tacosaus(uten sukker)1 ss rømme1/2 ss kapers(kan utlates)smør til stekingsalt/pepperStek kjøttdeig, bacon og oppkuttet løk i smør. 200 g kjøttdeig
1pk kjøttdeig av elg (kan erstattes med en pakke karbonadedeig). Tirsdag er en dag vi typisk drømmer oss tilbake til helgen på, og for å hjelpe på det har jeg laget en oppskrift på verdens beste burgere
Først steker jeg kjøttdeig med løk. skikkelig lørdagskos. en pakke kjøttdeig med litt for mye av hjemmelaget tacokrydder(fins her på bloggen) og 1 løk, 3 tomater, 3/4 full boks rømme med hvitløkspulver salt og pepper og ost på toppen. I dag brukte jeg vel rundt 700g kjøttdeig tenker jeg. Kuttet opp 3 tomater i biter og hadde over kjøttdeigen. 700g kjøttdeig tenker jeg
Bruk kjøttdeigen i egen panne og tilsett den til slutt. Lørdagskos. Kremet tomatsaus1 gul løk1-2 fedd hvitløk1-2 raspede gulrøtter800 g kjøttdeig1 liten boks tomatpuré1 dl kokosmelk (få med mye av det tykke, hvite) eller 2-3 ss streich (naturell eller basilikum)1 ss kokossukker1/2 dl olivenolje2 ss sitronsaft2 dl vannKrydder etter smak og behag, for eksempel
Brun kjøttdeig. Ja, i dag er det lørdag, så da er det lørdagskos i heimen. Heller over tomatsuppa med kjøttdeigen og alle de deilige smakene over pastaen
Brun kjøttdeig med løk, smak til med salt og pepper. 400 g kjøttdeig. Forvarm stekeovnen til 250 °C. Åpne pakningen og rull deigen ut på langpannen med bakepapiret ned