Klippfisk hellstrøm oppskrifter

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Fiskegrateng ala Hellstrøm

Start med å vanne ut klippfisken, gjerne over natten. Riv klippfisken i biter. 200 g klippfisk. 200 g klippfisk
Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Fiskegrateng med klippfisk og restegodt

Meister- og TV-kokk Eivind Hellstrøm har blitt berømt- og kritisert – for fiskegratengen sin, med meir eller mindre klippfisk
Grill som Gud med Grillsjefene på Kampen

Grill som Gud med Grillsjefene på Kampen

Nå kan man finne dem på ulike arrangementer rundt om i landet, der de tryller på grillen for kjente merkevarer som Salma laks, Stange kylling, Prima Jæren og Dybvik klippfisk
KLIPPFISK ER EN GOD GAMMEL KJENNING.

KLIPPFISK ER EN GOD GAMMEL KJENNING.

Nå har jeg funnet en tiltalende oppskrift fra Hellstrøm (bruker kun det beste) og vossingen Arne Hjeltnes

Lunsj med Eyvind Hellstrøm og Fleury Michon

Den franske fiskegratengen er laget som en fransk brandade med klippfisk slik det gjøres i Provence. For et par dager siden fikk jeg en hyggelig mail, Eyvind Hellstrøm og Fleury Michon sammen med Den Franske Ambassade inviterte til lansering av nye ferdigretter

Bacalao alà Hellstrøm

Denne flotte oppskriften fant jeg i Eivind Hellstrøms bok. Eivind Hellstrøm. 500 g klippfisk uten skinn og uten ben. 500 g klippfisk uten skinn og uten ben
Ny yndlings Bacalao.

Ny yndlings Bacalao.

Jeg er så heldig å fått skikkelig hjemmelaget klippfisk fra Andøya og den smakte helt fortreffelig. Fant Hellstrøms oppskrift på nettet og med noen små justeringer må jeg si at dette ble en innertier i allefall i dette hjemmet
BACALAO

BACALAO

Oppskrifta har jeg hentet hos Hellstrøm. 500 g klippfisk uten skinn og ben. OPPSKRIFT for 4 personer 500 g klippfisk uten skinn og ben
Bacalao

Bacalao

Etter et søk på google dukket Hellstrøms Bacalao opp og den er basert på paprika, potet og fennikel og er den beste varianten jeg har smakt

Bacalao fra Hellstrøms kjøkken tv3

Tilsett fennikel, løk, poteter og klippfisk. 400 g klippfisk, må vannes ut i 2 døgn. Bacalao. Rens og kutt løk, fennikel og poteter i terninger