Bacalao er på norsk en klippfiskrett, ofte tomatbasert med opprinnelsei Portugal. Hell over resten av hvitløksoljen, dekk til med stekefolie og stek i stekeovnen i ca
Du kan selv lage den med klippfisk eller stokkfisk (tørrfisk). stekeskuffen er saltet i bunnen, fisken er lagt i med skinnsiden ned, godt saltet dersom du vil ha den fast, og tilslutt er folie lagt over
Om du bruker torsk må du krydre mye, klippfiskengir masse smak i seg selv. Legg folie over om den blirvedlig mørk på farge på sluttenServer med kokte poteter, gulrøtter smeltet smør
SELV UTEN KLIPPFISK. Legg ifisken (hvisskinnet er på skal skinnsidenligge opp), dekk pannen med aluminiumfolie (la foliensittelitt løst) og la det hele putre viderei ca
Dette høres såå godt ut, og så mye enklere og billigere enn å bruke klippfisk. Legg ifisken (hvisskinnet er på skal skinnsidenligge opp), dekk pannen med aluminiumsfolie (la foliensittelitt løst) og la det hele putre viderei ca