Ferskt kjøtt og suppe med sur-søt løksaus og melboller ♥ Melboller blir også kalt for klot, krumme eller klubb. Ferskt kjøtt og suppe er nydelig husmannskost,. Etterpå tilsettes grønnsaker i samme kjele så man får en god grønnsaksuppeEdel's Mat &Vin
Fersk suppe med kjøtt og klot Server suppe med grønnsaker og ev klot (melboller) først imåltidet. Fersksuppe er typisksøndagsmiddag hos mamma, så det var på tide og prøve selv Kraftkost
Ferskt kjøt og suppe med klot Ferskt kjøt og suppe med klot er eitheildagsprosjekt å lage, så du kan gjerne lage dobbelt porsjon Alt godt
Ferskt kjøtt og suppe Server klot (melbollene) isuppen eller ved siden av kjøtt og løksaus. Melboller / klot. Kjøttet kokes i helest mulige stykker TV2.no
Ferskt kjøtt og suppe Server klot (melbollene) isuppen eller ved siden av kjøtt og løksaus. Melboller / klot. IFrankrike kalles denne retten - Gryte over ilden ”Pot au feu” TV2.no