Koke fiskelever oppskrifter

Operasjon rogn! Oppskrift kokt rogn!

Operasjon rogn! Oppskrift kokt rogn!

Noen av dere vil nok bli mettet av prosjektet etterhvert som dagene går, men det er mitt store og inderlige mål at vi etterhvert begynner å skatte innmaten på dyr og fisk i tillegg til å koke kraft på kjøtt- og fiskebein, da jeg synes det er vår plikt å bruke hele dyret når det først skal bøte med livet for oss
Laks med smørsaus og Dvitamin

Laks med smørsaus og Dvitamin

Når vannet kokes haes kål og gulerøtter i og kokes til de er nesten møre. I kosten finnes vitamin D i fet fisk og fiskelever

Kams (Møre og Romsdal)

Kams er laget av torskelever, eventuelt annen fiskelever, og serveres sammen med fisken. Legg kakene i kokende, passe saltet fiskekraft og kok ved svak varme i 20-30 minutter

Kams fra Stadt (Sogn og Fjordane)

Legg de fyte fiskehodene over i kokende, saltet vann. De trenger ikke så lang koketid som fiskehodene. 500 g renset og moset fiskelever