Fyll – kjøttboller av karbonadedeig, hvitløk, salt og pepper (skal kun brunes i panna, la de steke ferdig i ovnen), hamburgerrygg i strimler, vårløk, soltørkede tomater, mais og ananas, litt fetaost, og selvfølgelig litt revet (lett)ost
Øs av og til. Legg kjøttet i ovnspannen med fettsiden ned. Hell vannet over og tilsett finskåret løk, laurbærbladet, gulroten skrapet og skåret i skiver, samt pepperkorn og enerbær
Et av høstens store høydepunkt er viltsesongen. Spesielt falt vi for pålegg fra Aron mat, både Hamburgerrygg og Lammerull har funnet veien til frokostbordet flere ganger
Ha deretter i tomatene, chili og resten av ingrediensene og la koke. Tomatsaus, hakket hvitløk, revet lett gulost, opphakket hamburgerrygg og fersk sjampinjong
Vannet må ha romtemperatur på grunn av gjæren). Lag marinade av olje, hvitløk og chili og noen dråper sitron, og la scampiene marinere en stund i kjøleskapet
Bruk en stavmikser til det blir en jevn blanding. 1/2 pk hakkede tomater 1 ss tomatpuré 1/4 løk paprikakrydder salt pepper 1/2 paprika 1/2 pk hamburgerrygg (skinke) 1/4 løk ca 4-5 cherrytomater1 ss olivenolje pinjekjerner mais ost Begynn med å blande gjær ut i vann. 1/2 pk hakkede tomater 1 ss tomatpuré 1/4 løk paprikakrydder salt pepper 1/2 paprika 1/2 pk hamburgerrygg (skinke) 1/4 løk
Dette er en av Fru T. Ha deretter strimlet hamburgerrygg oppi. sine pastarett favoritter. Hell vannet av pastaen og legg den tilbake i en skål eller panne, alt etter hva du tenker å servere den i