Skjær bacon i biter og hakk løk og champignon. Biffgryte Bouef Bourguiginon. Her kan du også tilsette coktailpølser å få et snev av 70-talls nostalgi, uten at det er en hindring for å servere retten. 1 pk bacon2 løk6 champignon2 ss smør800 svinebiff, flatbiff eller ytrefilet1 ss hvetemel2 ts paprikakrydder2 ss tomatpuré4 dl kjøtt- eller grønnsakskraft/buljong/fond1-2 dl fløteSalt og pepper. 6 champignon
Da får alle noe de liker og alle blir fornøyde. Lune hjemmebakte rundstykker er helt himmelsk. Jeg lager ofte rundstykker til familieselskap og har forskjellig godt pålegg til
Noen ganger fyser man på noe ordentlig hot, spicy og asiatisk. Finhakk alle ingredienseneStek løk, sitrongress, chili og ingefær i noen minutterTilsett spisskummin og korianderen og la det surre med i ytterligere et par minutter
Servér med quinoa, ris eller nudler. Spennende kyllingrett med masse gode asiatiske smaker. Sausen bidrar til at kyllingen blir herlig karamellisert og nøttene gir en fin krønsj
Butter chicken eller smørkylling er verdenskjent og en av de mest populære indske rettene. Det er de som sier at første gang man besøker en indisk restaurant bør og må man bestille butter chicken
Eplekake, eplepai, smuldrepai eller er det crumblecake. Uansett hva du kaller dette kjære barnet så er det ikke stort annet å si om denne godbiten enn at den er superenkel, superrask og supergod
Får du ikke i deg nok grønnsaker. Disse vil garantert slå an så det gjelder å lage nok. 1 blomkål3 dl hvetemel2 egg3 dl brødrasp1 dl parmesan1 dl cheddar eller annen ost Olivenolje. Hell av vannetHa mel i en bolle, vispet egg i en annen og brødsmuler med raspet ost i den tredjeDypp hver bit først i hvetemel, så i egg og avslutt med brødblandingenLegg bitene på en smurt stekeplate/bakepapir og drypp litt olivenolje overStek blomkålen i ca 30 minutter eller til de er gyllenbrune
Sjokolade med nøtter og quinoa. Snacks eller energiboost akkurat når enn du trenger det. En müslibar er perfekt å ha med seg på alle salgs turer, før trening eller bare når du vil kose deg litt
Sil kraften gjennom en sikt og mos så mye som mulig av grønnsakene gjennom siktenBrun smør og mel, spe på med kraft til ønsket konsistens og tilsett litt fløte