Nå kan du helle sausen over i en liten kjele, pass på at den ikke koker. Kongekrabbe kan selvfølgelig marineres med litt godt smør og urter -og varmes litt i stekeovn, som jeg har gjort her
Sil godt av kokevannet. Kongekrabbe smaker helt herlig altså, både i smak og konsistens. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Denne nydelige vinen serverer jeg også til kongekrabbe, scampi og sushi. Skal du koke hummeren selv er det viktig at du på forhånd sjekker at du har stor nok gryte
Bruk, gjerne laks og breiflabb, skalldyr, evt reker, blåskjell sjøkreps, kongekrabbe, krabbeklør. Legg dette opp i en gryte med et par tre liter vann og en halv flaske hvitvin, la det begynne å koke mens du fortsetter med resten
Tilsett melk, kok opp, og la det småkoke til blomkålen er helt mør. Stek kongekrabbestykkene i en blanding av smør og olje over middels høy varme i 5-6 minutter. 400 g renset kongekrabbe, helst rå
Jeg bruker kongekrabbe sammen med krabbeklør i den retten. Posted by Torill Anita. Tweet. Vanligvis serverer jeg krabbe på tradisjonelt vis med aioli/ majones, sitron og salat, men det er jo gøy med variasjon
Først så skulle jeg trekke den innerste delen av klørne ved krabbehuset i aromatisk buljong (inspirert av Hærland og Hellstrøm kokeboka) og servere på toast
Hei. Nå er det lenge siden jeg har blogget her inne, det er rett og slett to årsaker til det. Den ene er at det er utrolig kjedelig å blogge, og se at det er mange innom bloggen men ingen som tar seg tid til å legge igjen noen ord, og den andre er at jeg rett og slett ikke har hatt noen inspirasjon til å blogge