Legg krabbeklørne på et fat sammen med en skål med urtesmør til å dyppe i. 12 stk krabbeklør, rensede. Dette er en lekker liten snack eller forrett som tar minimalt med tid å lage
Krabbeklørne stekes i ovnen på 200g i 6-8 minutter og serveres straks. Kongekrabbe er festmat. Dette er en enkel rett og servere som forrett til 5-6 personer eller hovedrett/smårett til 3-4 personer
Bruk, gjerne laks og breiflabb, skalldyr, evt reker, blåskjell sjøkreps, kongekrabbe, krabbeklør. Jeg starter med å lage en base, bestående av gulrøtter, sellerirot, rekeskall, gul løk hvitløk, hvitvin, evt
Fylt krabbeklørne med krabbekjøtt ♥. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer. 300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer
Ha i krabbeklørne, og pass på at alt vatn fordampar. 400 gram små krabbeklør. 400 gram små krabbeklør. Steinbiten har ein tanngard som skremmer vatnet av dei fleste på høglys dag
Det er jo kjøttet i krabbeklørne som er aller best og minst jobb . Etter en veldig vellykket garnutsetting i Oslofjorden ble det mange krabber å ta med hjem til koking
Fredagskos i dag blir reker, blåskjell og krabbeklør - og så loff. Jeg må innrømme at loff ikke er kvardagskost hos oss, her er regelen jo grovere dess bedre, men en liten utskeielse blir det i dag