Krabbeklør oppskrifter oppskrifter

Krabbeklør med to typer dressing

Krabbeklør med to typer dressing

Disse dressingene smaker fortreffelig og gir en flott piff til både krabbe og krabbeklør og ikke minst hummer og sjøkreps
Krabbeklør med urtesmør

Krabbeklør med urtesmør

Legg krabbeklørne på et fat sammen med en skål med urtesmør til å dyppe i. 12 stk krabbeklør, rensede. Dette er en lekker liten snack eller forrett som tar minimalt med tid å lage
Krabbeklør med chili – Lofoten

Krabbeklør med chili – Lofoten

Lofoten Krabbeklør med chili passer perfekt som snacks, tapas eller forrett. Lofoten Krabbeklør fra Hitra
Høstdelikatessen krabbe

Høstdelikatessen krabbe

Krabbeklør. Kortreist, fersk og ren mat er i vinden om dagen. Da er det få ting som slår dagsfersk, nykokt og selvfanget krabbe fra egne teiner
Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Gratinert kongekrabbe med granateple ♫♪

Fylt krabbeklørne med krabbekjøtt ♥. Kongekrabbe, også kjent under navnet kamtsjatkakrabbe og russerkrabbe, er en storvokst krabbeart som hører til gruppen med trollkreps
Urtegratinert kongekrabbe

Urtegratinert kongekrabbe

Fordel urteoljen over krabbeklørne. Kongekrabbe er fantastisk godt, og stort bedre enn dette blir den ikke
Kongekrabbe med blåmuggost

Kongekrabbe med blåmuggost

Fordel smøret over krabbeklørne. Castello har utfordret meg til å skape en inspirerende rett med blåmuggost
Black Pepper Crab

Black Pepper Crab

Slå litt på krabbeklørene med en hammer eller baksiden av kniven så de får små sprekker og skallet blir lettere å fjerne senere
PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

PAELLA ER IKKE HVERDAGSKOST HOS OSS

300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer. 300 gr reker med og uten skall( schampi, blåskjelleller krabbeklør er gode alternativer
Salme for ein sjeldan steinbit

Salme for ein sjeldan steinbit

Ha i krabbeklørne, og pass på at alt vatn fordampar. 400 gram små krabbeklør. 400 gram små krabbeklør. Steinbiten har ein tanngard som skremmer vatnet av dei fleste på høglys dag
Krabbesalat

Krabbesalat

Det er jo kjøttet i krabbeklørne som er aller best og minst jobb . Etter en veldig vellykket garnutsetting i Oslofjorden ble det mange krabber å ta med hjem til koking
Loff

Loff

Fredagskos i dag blir reker, blåskjell og krabbeklør - og så loff. Jeg må innrømme at loff ikke er kvardagskost hos oss, her er regelen jo grovere dess bedre, men en liten utskeielse blir det i dag