Sitronkrem. Legg to og to kjeks sammen med krem i mellom. Litt revet sitronskall. Sitronkrem. Varm opp sitronsaft, sukker og egg til ca 82 grader. Skall og saft av 1 sitron
Idag kan jeg friste dere med en kremet lavkarbo ostekake med en frisk sitronsmak. Jeg fikk en slags indre betennelse, og roomien begynte å skremme meg med skrekkhistorier om blodforgiftning
Kraftige smaker av sitron og bringebær, kan serveres med is eller litt krem. Perfekt kake til kaffen, også veldig god med litt pisket krem eller vaniljeis til
)6 dl fiskekraft (fond eller kraft)1,5 dl hvitvin2,5 dl kremfløte1-2 gulrøtter1/2 rødløkPurreHvitløk1 frisk chili1/2 sitronSalt og pepperDillLaks i terninger (beregn 100 gram pr. Like før servering har du over saften av 1/2 sitron. 2,5 dl kremfløte
Press litt sitronsaft over suppen og server ferske rundstykker med smør på ved siden av. Kremet fiskesuppe 2016-11-22 12. Lagre oppskrift Skriv ut Ingredienser 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) creme fraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron. ) Jeg sitter nærmest og holder pusten, tør nesten ikke å se på han i frykt for at han skal slutte 1 liter buljong eller fiskekraft 300 g (1 boks) creme fraiche 1 purreløk 1 hvitløksfedd 2 ss smør 1 gulrot 400 g torsk 200 g laks 100 g reker (jeg brukte store, ferdigpillede, men bruk helst ferske) 1-2 ts tørket dill (eller fersk) salt og pepper etter smak en skvis sitron
Gryten har en behagelig frisk duft av ingefær og sitron, og smaker kremet og frisk. Mot slutten av koketiden heller du oppi sitronsaften, og smaker til med salt, pepper og akasiehonning
Litt presset sitron. Smak til med sitron, salt og pepper. Litt presset sitron. presset sitron. Selv om det er på vinteren blåskjellene er på sitt beste, deler jeg denne oppskriften nå