Jeg er veldig glad i karbohydrater, og derfor er det egentlig sjeldent jeg spiser salat – men i dag ble det altså en varm og spicy kyllingsalat til lunsj
Kyllingsalat. 2 gullerøtter, i tynne staver. 2,5dl hønsefond (eventuelt kyllingkraft/buljong). Ha 2-3 ts olje i gryta og tilsett currypastaen. Steik i 10-12 min i ovnen på 200%. 2 mango i biter. 1/2 rødløk, finhakka. 2-3 store løk. 2,5dl fullkornshvetemel. 2ts salt. 2 gullerøtter. 2,5dl hønsefond. 2-3 ts olje i gryta og tilsett currypastaen. 2 mango i biter. 1/2 rødløk. 2-3 store løk. 2,5dl fullkornshvetemel. 2ts salt
Det at jeg har valgt å bruke ferdiggrillet kylling fra varmdisken på butikken er for enkelthetens skyld, ikke bare er den ferdig tilberedt men også krydret med herlig smaker
Årets gladmatrett er både perfekt krydret og balansert og inneholder bl. Maj Britt, Shanna og Ida Marie Mat fra Pommes Frits Direktøren Pommes Frites Direktøren Ekte belgisk pommes frites Matjes sild Nydelige kaker fra Pavel Pavlov Konfekt fra Pavel Pavlov Konfekt fra Pavel Pavlov Konfekt fra Pavel Pavlov Maj Britt, spiselandslaget Vaffel med alt Nutellafontene Herlige belgiske vafler Klippfiskbolle fra MS Sandnes «Middle Eastern» kyllingsalat med hodekål, pinjekjerner, urter og granateple fra Gaffel og Karaffel Skumfiduser (hjemmelaget marshmallows) i iskjeks med valgfritt tilbehør fra Egersund sjokoladefabrikk Steambun fra Kitchen and Table Cookie and cream dream fra Vaffleriet Veggie chili fra Craigs chili parlor Craig Watson og Ida Marie, Ida Maries mat «Cigar börek» rullet tynn deig med fetaost og persille fra Pascha Tandoori ovnen til Zouq Laging av naan på Zouq Laging av naan på Zouq To typer tacos fra Bullock Hvit sjokoladepanacotta med jordbær- og pasjonsfruktcoulis og lakris fra Cosba
kyllingen ble krydret med salt og pepper før steking i ekstra virgin kokosolje. Dagens salat. Bladspinat, sukkererter, rødløk, kirsebærtomater, fersk mozzarella, stekte kyllingbiter og stekte gresskarkjerner
krydret med Natvigs kjøkkenblanding (den er god til det meste. I går hadde jeg besøk av noen venninner, og da serverte jeg en pasta- og kyllingsalat med pesto
Har en lang og lett krydret ettersmakMidten. Poteter, kyllingsalat og baconNordguld- Presenterer seg i munnen med elegant og fløyelsbløt fylde som etterfølges av et delikat samspill mellom karve, fennikel og dill
konsentrasjon og smak av villjordbær og solbær krydret med urter. Lag en god kyllingsalat,. Nebbiolo Rusin 2016. d'une Nuit 2016. Burro Loco Rosado 2016. 129,90. Noble Joué Rosé 2016. Topf Zweigelt Rosé 2016. 2016 35. Rosé 2016. Tariquet Rosé 2016. 125,-. Schloss Neuweier Rosé 2016. Triplette Côtes de Provence Rosé 2016. Lafage Rosè Miraflors 2016. 2016. 761201 i BU - Pris. 2016. 7630206 i Basis Pris. 1010201 i Basis - Pris. Rosato 2016. Rosé de la Solitude 2016. 7632101 (parti) - Pris. 761201 i BU. 7630206 i Basis Pris. 1010201 i Basis
Jeg skar brødet opp i passende biter, spredte bitene på et bakepapir på en stekeplate, helte over en liten stråle med rapsolje, krydret med litt salt, tørket basilikum og litt hvitløkspulver og rørte godt inn
Dagens middag - Kyllingsalat med chillistekt kyllingfilet, crispysalat, piccolotomater, mais, rødløk, agurk, bønner, cottage cheese og et hint av dressing ♥ Kyllingen skar eg i biter, krydra med grovkverna chilli og pepper, kyllingkrydder, paprikakrydder, grillkrydder og urtesalt