Man kan lage ChopSuey med storfekjøtt, svinekjøtt eller kylling (som jeg har gjort), og det som kjennetegner retten er grønnsaker, kjøtt og en stivelsesjevnet saus
KyllingChopSuey. Skåler til forskjellige ingredienser Måleskjeer - sett i lekkre farger her (#annonselenke // bloggklubben) Kniv Skål som tåler varme til kyllingen Panne til buljongen Skjærefjøl
Oppskriften er ett forsøk på å replisere det man får servert på kinarestauranter i Norge. Kyllingchopsuey er en av de rettene som har oppstått i det amerikansk-kinesiske kjøkkenet i stor likhet med mange andre retter man vil finne på menyen hos mange av kinarestaurantene
BIFF, KYLLING, SVINEKJØTT. Link til oppskriften finner du i navnet på retten. CHOPSUEY betyr blandede biter, så den kan lages med mange forskjellige ingredienser
Stek kyllingen i en stekepanne med litt salt. Chicken chopsuey. Hell vannet av bønnespirene og hell de oppi stekepannen sammen med den stekte kyllingen og grønnsakene
Når det gjaldt maten, var det chopSuey med frityrstekt banan til dessert det gikk i. En rett jeg stadig faller tilbake på er imidlertid kylling med chili, vårløk og nøtter (peanøtter eller cashew)
Thaisuppe med kylling og red curry, oppskrift HER. Chicken chopsuey, oppskrift HER. Jeg legger også ved en oppskrift på brød og sjokolade med bringebærgele