Legg kyllinglårenei en frysepose og hell all marinaden over. Legg så kyllingen på topen. (Dette kan du med fordel gjøre noen timer før middagen skal lages) Kutt så opp poteterog gulrøtter i båter
Crispypoteterogkylling med indisk krydder og gode grønnsaker. Om du planlegger middag for et par dager, kan du koke dobbelt opp med potetertil første middagenog bruke halvparten til denne retten så går det enda fortere å lage den
Denne retten består av kyllingog grønnaker som sammen skal stekes i ovnen. Krydre stykkene med salt og pepper og brun lett i en stekepanne med olivenolje
I crock pot'en eller en ildfastform, tilsetter du kyllingen, oppskåret tomater. Jeg la den over i en ildfastform etterpå, slik at det skulle være enklere
Kle kyllingen med hvitløksbåterogrosmarinoggni den inn med en deiligmarinade av honning, sitronog smør, og stek sammen med hele persillerøtter, poteter, hvitløkogsitron
Skjær poteterog gulrøtter i ganske små biter. Legg det utover i en ildfastform, strø med rosmarinkvister (de skal ikke hakkes opp) ogtilsettmarinertekyllinglår på toppen
Hell av kokevannet og legg grønnsakene i et ildfast fat eller formog hell over olje, strø på krydder og vend rundt på grønnsakene slik at du fordeler jevnt olje og krydder