håper dere har hatt en fin påske så langt. ) Det har ihvertfall jeg, kost meg med venner og på turer. Har ikkeblitt så mye matlaging, men det er godt med en liten pause fra det også
Kari er allerede ferdig med arbeidsuken, mens Hanne må jobbe en dag til. På grunn av mye is og snø denne vinteren, har det ikke vært mulig å komme ned på hytta vår på flere måneder
Jeg har blitt mer og mer fan av gryter i det siste. Jeg søker rundt etter inspirasjon og oppskrifter og så bytter jeg ut det som er mest usunt med sunnere varianter som feks fløte med kokosmelk, og rømme med cremèfrasie
For de av dere som følger bloggen min, kjenner dere kanskje tilmin marokkanske kyllinggryte. Retten lages i en gryte med lokk (eller en tagine, om du har) og gjør seg selv på et par timeristekeovnen
Til jul fikk kjærestekokken en Le Creuset kyllinggryte. Litt med overlegg, for jeg elsker ovnsbakt landkylling,,,denblirfantastisksaftig og kraften er aldeles nydelig…Så nå måtte formen prøves
Når man legger sammen det faktum og det andre faktum som er, at jeg likerveldig godt kyllinggryter. AV ALLE KYLLING/HØNE GRYTENE SOM FINS, SÅ ER NOK DENNE DEN MEST KJENTE
Hadde noen venninner på middag på lørdag, og da lagde jeg deiligkyllinggryte med paprika, rødløk og hot mangosaus og espresso sjokolademousse, ble veldig godt
Da blandet jeg gryten med linsepasta og hadde den istekeovnen med masse revet ost over. Varmende lavkarbo kyllinggryte med masse gode greier, blant annet brokkoli og stangselleri