Pensle med resten av marinaden tilsatt litt salt og pepper under steketiden. 1. Smelt honning og rør inn vineddik, soyasaus, presset hvitløk og ingefær
Dekk en stekeplate med bakepapir og legg på kyllinglårene med marinaden på. Dette ble veldig saftige og gode kyllingklubber, her kan du bruke hele kyllinglår hvis du vil, det blir nok like saftig og godt
Dekk et stekebrett med bakepapir og legg på kyllingklubbene, klubbene skal steke i ca. Kyllingklubber er virkelig snaddermat, her har kyllingklubbene ligget hele dagen i en deilig marinade som har gjort klubbene møre og gitt de en fantastisk god smak
Alt det som du har på en kylling i utgangspunktet, når det skal stekes eller bakes. Pestobakt kyllingklubber er kanskje den aller enkleste oppskriften på kylling jeg har
1000 g kyllingklubber. Relatert 1000 g kyllingklubber. Disse kyllingklubbene smaker skikkelig snadder. Når du blander krydderet selv i en morter smaker og lukter det helt utrolig friskt og godt
Hell av kraften, som har kommet i stekebrettet og stek videre i ca. 1 kg rå kyllingklubber/kyllingvinger. Legg de på en stekeplate og stek ved 200 grader i ca. 1 kg rå kyllingklubber/kyllingvinger
Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi
Du trenger 6-7 ferske overlår fra kylling, får du ikke tak i overlår kan du bruke kyllingklubber eller kylling lår. Forarbeid Sett stekeovnen på 220 grader Hakk opp hvitløk, chili, vårløk og soltørkede tomater Mål opp krydderet på en tallerken eller i en skål - ha salt og pepper for seg selv Rasp parmesan og mål klar fløte, kylling kraft og smør Gjør klar potetene i en gryte med vann og litt salt Legg overlårene på en tallerken med skinnsiden opp og strø over salt og pepper. Lage retten Sett på en stekepanne på nest sterkeste varme og ha 2 ss smør i pannen når smøret har smeltet og begynner å kruse legger du oppi overlårene med skinnsiden ned Stek kyllingen 3 minutter på hver side, ta de ut av pannen, legg på en tallerken og sett til siden. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt. Ta pannen til siden og tilsett resten av smøret, ha så oppi hvitløk og hakket chilipepper og la surre mens du rører i 1-2 minutter Ha så oppi alt krydderet, soltørka tomater, parmesan, kyllingkraft og fløte - rør og la det småkoke i 3-5 minutter Ha oppi kyllingen med skinnsiden opp, strø over vårløk Sett hele stekepannen inn i ovnen, hvis du ikke har en stekepanne du kan sette i ovnen kan du helle sausen fra pannen over i en form og så legge kyllingen oppi. La steke i 25-30 minutter til kyllingen er gjennomstekt
Til oss valgte vi albondigas – Kjøttboller, kyllingklubber, scampi og litt spekeskinke. Bruk en spiseskje og dypp denne i vann, form små boller i skjeen og legg i stekepanna
Det er fantastisk å lage ovnsretter, hakke, krydre og sett i ovnen. Maten lager seg selv og jeg kan sette meg med beina høyt og ikke gjøre noe -eller jeg kan rydde huset eller gå en tur