Ukemeny 25/2016
asiatisk, asiatisk mat, Asparges, asparges med posjert egg, bacalao, bacon lettuce and tomato sandwich, balsamico, balsamico eddik, banan, BLT, BLT-sandwich, bringebær, bringebær crumble, crumble, fisk med tomatsaus, fiskegryte, fiskemiddag, focaccia, grønn smoothie, kai, Kai Pad Med Mamuang, kiwi, kiwi-smoothie, krydderurte, krydderurtesalat, krydderurtesalat med kyllingfilet, kylling og cashewnøtter, kyllingfilet, kyllingsalat , lun salat, posjert egg, rabarbra, rabarbra crumble, Rabarbra- og bringebær crumble, ris, saftig kylling, saftige kyllingstrimler, salat, sandwich, sandwich med tomat bacon salat og avokado, slow cooking middag, smoothie, smoothie med spinat, spinat, thai chili, timianmarinade, timianmarinert indrefilet av svin, timianmarinert indrefilet av svin med asparges og posjert egg, tomatsaus, torsk
josefinesmatgleder