Ha over grovkverna chili, kvitløk, en slump soyasaus og strø over sesamfrø til slutt. Kyllingspyd, asparges mes spekeskinke og grilla lompewraps har våre gjenganere på grillen tidligere i sommer, så her kommer dei svært raske og enkle oppskriftene - SMAKFULLE KYLLINGSPYD
1-2 ss sesamfrø. Heisann. Vi grillet for første gang i år i går, og det var så deilig. Det ble enkelt og greit koteletter og grillpølser, men her kommer et tips fra tidligere grilling
Strø sesamfrø over og servér med en stor, frisk salat – et must til grillmaten for min del. 1-2 ss sesamfrø. Jeg brukte i overkant av 6 minutter på disse øvelsene, så jeg rakk å vende kyllingspydene og kjøre runden én gang til med god margin før maten var ferdig. 1-2 ss sesamfrø
Krydre dem godt med salt og pepper og rull dem deretter i sesamfrø. Sesampanerte kyllingspyd. Server kyllingspydene med chilibakte poteter, sennepsaioli og gjerne kokt brokkoli eller andre grønnsaker ved siden av - vel bekomme
Jeg serverte kyllingspydene sammen med en enkel salat og rømmedressing - vel bekomme. 1 ss flytende honning1 ss soyasaus1 ss sesamolje1 ss ristede sesamfrø1 ts shriracha chilisaussaften fra 1 sitronbåtsalt og kvernet pepper2 store kyllingfileterDel begge kyllingfiletene i fire like lange strimler. 1 ss ristede sesamfrø