Jeg starter med å undskylde matbildene, men denne oppskriften var egentlig ikke ment til bloggen. Jeg liker å tilberede laksen ved å steke den i ovenen
Del laksen i terninger. Ca 500 gram laksefilet. Legg i laksen og la den surre ca 2 minutter (viktig at den ikke blir tørr). Bon Apetit Ca 500 gram laksefilet
Røyk laksen i ca. Fileter fisken og ta bort de små beina med tang. Behold skinnet på. Salte og pepre filetene godt og gni inn litt revet sitronskall på kjøttsiden
Jeg har laget wraps med asiatiske kjøttboller, coleslaw og masse grønt i dag, det smakte helt fantastisk og hvis du vil prøve denne godsaken finner du oppskrift på asiatiske kjøttboller her og oppskrift på den knasende sprø coleslawen finner du her
Wraps er både godt og lettvint, det passer til lunsj, er helt supet som turmat, og veldig godt å kose seg med en kveldsstund fora TVen eller en god film
Stek laksen på vanlig måte og "marinèr" den med sesamfrø. Ha salaten inne eggwrapen og rull sammen, evt pynt med dill, serveres med laksen ved siden av eller inne
Dette er kanskje den mest smakfulle lakserett du noen gang har spist, og endatil utrolig enkelt å tilberede, laksen ble veldig saftig og smakte utrolig godt
Gratinert speltlompewraps som du finner oppskrift på HER er også nydelig som lunsj. ♦ Omelettwraps. Nokre er nye, og nokre er linka til tidligere oppskrifter