på ingen måte verre enn et lite lam. Ytrefilet av geitekje. Cabrito er helstekt kidd stekt med paprika, og gjerne servert med sautert potetmos og deilige lett bitre, mørkegrønne blader fra turnips (mangold) servert i litt innkokt fløte med gylne snitter ristet brød
Helstektytrefilet av lam med rødvinskokte rotgrønnsaker. Påskelammet. I Norge er det blitt tradisjon for å slakte lam og får på høsten og spise til påske
Ytrefilet og indrefilet fra Vats gardsmat i Hallingdal. Helstekt ytre- og indrefilet av lam med en eplesalat med sitron og mynte, ovnsbakte potet- og epleskiver og en sky av Calvados (fransk eplebrennevin)
Mange viker tilbake for utseendet på et geitekje, men det er på ingen måte verre enn et lite lam. Cabrito er helstekt kidd stekt med paprika, og gjerne servert med sautert potetmos og deilige lett bitre, mørkegrønne blader fra turnips (mangold) servert i litt innkokt fløte med gylne snitter ristet brød
Mange viker tilbake for utseendet på et geitekje, men det er på ingen måte verre enn et lite lam. Cabrito er helstekt kidd stekt med paprika, og gjerne servert med sautert potetmos og deilige lett bitre, mørkegrønne blader fra turnips (mangold) servert i litt innkokt fløte med gylne snitter ristet brød