Legg lammeskankene tilbake i gryten og hell over øl og kraft. Brun lammeskankene godt på alle sider. Sett på lokk og la gryten trekke på lav varme i minst 2 ½ time til kjøttet løsner fra lammeskankene. 6 stk lammeskank. 3 dl øl (alkoholfritt kan godt brukes)
De lager seg sjøl faktisk. De senere åra har lammeskanker vært veldig «hot» på matfronten. Men de trenger tid (og du trenger selvfølgelig en god oppskrift og en jerngryte)
Væsken som du tilsetter blir til en nydelig saus/kraft, du kan bruke vin, kraft, øl eller bare vann, forskjellige grønnsaker kan også tilføre sausen en god smak
Oppskrift på ølbraisertelammeskanker. Ølbraisertelammeskanker får du et mørt smakfullt kjøtt og en helt fantastisk saus, server med en god hjemmelaget potetmos og grønnsaker
Det billige kan være litt kjipt, gammelt, fryst og med lite kjøtt, mens det dyre har så mye kjøtt at det nesten blir lammekoteletter eller lammeskank på pinne
Lammeskank til Matua Pinot Noir. Om du er på øl-humør, så er det hveteøl som passer som fot i hose. Den beste opplevelsen jeg har hatt med øl og asparges, var med Mack sin kristall witbier