Lammeskank braisert oppskrifter

Braiserte lammeskanker

Braiserte lammeskanker

Dette er noe av det beste jeg vet, når lammeskankene får stå i ovnen og godgjøre seg i lang tid, så lenge at de blir saftige og så møre at de nesten detter fra hverandre
Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Lammeskank i ovn med rotgrønnsaker

Braisertlammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Lammeskanker er også en grei gjestemat da du slipper å stå over gryten rett før og etter at gjestene er kommet og du kan sette gryten rett på bordet
Ølbraiserte lammeskanker

Ølbraiserte lammeskanker

Ta lammeskankene og gulrøttene ut av gryten. Ølbraisertelammeskanker Save Print 2 store porsjoner. Middag Ingredients 2 lammeskanker 1 løk, hakket 2 gulrot, grovhakket 2 dl mørkt øl 1 ss ketchup worcester saus urtebunt salt og pepper sukker Marinade. 2 ss olivenolje 2 fedd hvitløk, finhakket ½ ts pepper 1 ts flaksalt 1 ts provence urtemiks 1 ts paprikapulver Instructions Bland ingrediensene til marinaden og fordel på lammeskankene, mariner i minimum en halvtime. Ha grovhakket løk og gulrot sammen med lammeskankene og tilsett øl, ketchup og worcestersaus, sett på lokk og sett inn i ovnene, stek på 150C grader i 3-4 timer, det er ferdig når kjøttet løsner fra beinet, siste halvtimen tar av lokket av. 2 lammeskanker
Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos

Rødvinsbraisert lammeskank med søtpotetmos

braisering, braisert kjøtt, braisert lam, brasering, festmat, festmiddag, hvordan braisere, julemat, lam, lam og rødvin, lammekrydder, lammemarinade, lammesesong, lammeskank, lammeskank med tilbehør, langtirstilberedning av lam, langtirstilberedning av lammeskank, matvin, norsk festmiddag, nyttårsmat, påskemat, rødvin, rødvinsbraisertlammeskank, rødvinssaus, rosmarin, søtpotetmos, sennep, Skank, skank av lam, tilbehør til lam, tilberedning av lam, timian, trimming av lammeben
UKEMENY FOR UKE 42/2015

UKEMENY FOR UKE 42/2015

Braisertelammeskanker…. Nok en uke er passert og en ny står for tur. Hvilket betyr at det er tid for å planlegge hva som skal spises til middag den kommende uken
Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Lammeskanker - ovnsbakt med øl

Lammeskanker har jeg bare hørt godt om, men aldri spist eller prøvd å lage selv. Brun lammeskankene raskt i en panne med godt smør
Braisert sideflesk av svin

Braisert sideflesk av svin

Rett som det er når jeg er i butikken tenker jeg – å hvor godt det hadde vært med coq au vin eller braisertlammeskank
Slow Food: Lammeskanker

Slow Food: Lammeskanker

Braisertelammeskanker er stilig å servere og smaker utrolig godt.   Gni lammeskankene inn med dette og rull de deretter i litt hvetemel
NYTTÅRSMENYEN 2015

NYTTÅRSMENYEN 2015

Braisertelammeskanker…. I morgen er det den store dagen- Nyttårsaften, og her får du forslag til tre ulike 3-retters menyer
UKEMENY 12/2016- PÅSKEMENYEN

UKEMENY 12/2016- PÅSKEMENYEN

Braisertelammeskanker. Ukens forslag til påskemeny er utvidet, og her finner du alt du trenger for å feire årets store høytid enten du er på påskefjellet eller i byen

Litt luksus og litt rester

Men noen ganger drar jeg bare innom butikken uten å ha helt koll på hva som er hjemme, og noen ganger er det lammeskank for halv pris på ICA som bare venter på å bli laget på å bli braisert i øl med løk og selleri