Dette er noe av det beste jeg vet, når lammeskankene får stå i ovnen og godgjøre seg i lang tid, så lenge at de blir saftige og så møre at de nesten detter fra hverandre
Braisertlammeskank er en smaksbombe og det er enkelt å tilberede. Lammeskanker er også en grei gjestemat da du slipper å stå over gryten rett før og etter at gjestene er kommet og du kan sette gryten rett på bordet
Ta lammeskankene og gulrøttene ut av gryten. Ølbraisertelammeskanker Save Print 2 store porsjoner. Middag Ingredients 2 lammeskanker 1 løk, hakket 2 gulrot, grovhakket 2 dl mørkt øl 1 ss ketchup worcester saus urtebunt salt og pepper sukker Marinade. 2 ss olivenolje 2 fedd hvitløk, finhakket ½ ts pepper 1 ts flaksalt 1 ts provence urtemiks 1 ts paprikapulver Instructions Bland ingrediensene til marinaden og fordel på lammeskankene, mariner i minimum en halvtime. Ha grovhakket løk og gulrot sammen med lammeskankene og tilsett øl, ketchup og worcestersaus, sett på lokk og sett inn i ovnene, stek på 150C grader i 3-4 timer, det er ferdig når kjøttet løsner fra beinet, siste halvtimen tar av lokket av. 2 lammeskanker
Braisertelammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk. Lam generelt som lammecarre, lammeskanker, lammekoteletter etc passer til garnityret som fås kjøpt hos Meny
Braisertelammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk. Lørdag er det 17 mai og vi feirer Norges nasjonaldag, og i år er det 200 år siden vi fikk vår egen Grunnlov
Braisertelammeskanker…. Nok en uke er passert og en ny står for tur. Hvilket betyr at det er tid for å planlegge hva som skal spises til middag den kommende uken
Braisertelammeskanker med rotgrønnsaker og fritert pastinakk appeared first on Elin Larsen. Ferske lammeskanker, hjemmelaget oksekraft, rødvin, krydder, rotgrønnsaker som er kokt lenge i en gryte servert sammen med fritert pastinakk er en smaksopplevelse en sent vil glemme
Braisertelammeskanker. Ukens forslag til påskemeny er utvidet, og her finner du alt du trenger for å feire årets store høytid enten du er på påskefjellet eller i byen
Men noen ganger drar jeg bare innom butikken uten å ha helt koll på hva som er hjemme, og noen ganger er det lammeskank for halv pris på ICA som bare venter på å bli laget på å bli braisert i øl med løk og selleri