Kjevles tynt ut og stekes påtakke. Vi deler oppskriften på. Forleden bakte Fruene Flid lefse. Legg lefsene i en stabel, og legg press over når de er ferdige
Stek leivene på begge sider på en takke må middels varme til svak varme, den skal bli gyllen og fin med kanskje noen brune stekeflekker, jeg er litt utålmodig har kanskje på for høy varme, derfor flekkene
Stek til dem er gylne påtakke eller stekepanne. Stek dem gylne på begge sider. Tidligere lefseinnlegg var med foreningen jeg er med i, denne gangen var det til meg selv
Stek i en varm,tørr (uten smør/olje) stekepanne eller på en takke om du har det. Det går kjempefort å lage, det er virkelig verdt det lille arbeidet som trengs for å smekke fram disse på tacokvelden
Steikes på tørr steikepanne, eller en takke hvis du vil. I dag skulle jeg lage mine vanlige osteboller, men kom plutselig over en oppskrift på tortillas som jeg heller prøvde
For en forandring, steke mange lefserpå elektrisk takke, i helt vanlige klær, ikke noen diger stakk som danset rundt føttene, ikke noe vest og skjorte med søljer som ringlet og blinket
) i ønsket størrelse og stek lefsenepå takka til de så vidt begynner å få noen lysebrune flekker. Og det beste av alt er at de kan gjøres sukkerfrie og rike på fiber
Denne gang stekte jeg lefsenepåtakke, noe som fungerte vel så bra, egentlig mye bedre. Lefser. Deigen kan være litt seig å kjevle, og den krymper litt på veien til takken