Kaken er opprinnelig laget med Key limes fra Key West i Floroda. Om du har litt sansen for sprø og digg paiskorpe med en fløyelsmyk små syrlig krem inni toppet med pisket luftig krem så der dette kaken for deg
Ha rom temperert smør i mikseren og ha i melis og presset lime , når alt har blandet seg litt slik at ikke melisen fyker vegg i mellom skrur man maskinen på full styrke
Tradisjonelt lages denne kaken med mye fløte og egg men denne oppskiften er det kun brukt naturlige ingredienser fra morder jord, noe som ikke bare gjør det god men også full av næring og energi
Kaker til tannlegene. Ironisk nok kaker til tannleger. Faren min er tannlege, og jobber i SpesDent, og da måtte kakene til "firmafesten" pyntes med deres logo
Du bruker også litt frosting mellom hvert lag i kaken for og «lime» denne sammen. Ok, så er ikke denne ny, men det er en av de kakene som blir mest bestilt hos Widvey’s Cupcakes
Mazariner med mørdeig og mandelfyll og en liten snert av frisk lime i både kake og glasur. Bakeoppskrifter Desserthjørnet Frukt & bær Galleri Heimebaka Hverdagsgleder Kakeriet Matretter Søte saker