En klassisk lyssjokoladesmørkrem må være noe av det jeg lager aller mest på kjøkkenet mitt. Avkjøl til romtemperatur før du tilsetter sjokoladen i smørkremen
Del kaken på midten så du får to rektangler Ha et godt lag med smørkrem på den ene bunnen legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen legg på den andre bunnen med bunnsiden opp
legg sjokoladepistasj jevnt fordelt oppå smørkremen. Ha et godt lag med smørkrem på den ene bunnen. En deilig sjokolade kake med biter og hint av pistasj som ble resultatet av kveldens prøving
Dumle er myke fløtekarameller dekket med melkesjokolade - som jeg tipper dere kjenner godt. Bland vaniljesukker, bakepulver og hvetemel og ha dette i smørkremen
Pynt de avkjølede kakene med en spiral av lys glasur. *Du kan få tak i sprø frokostblanding av glutenfri brunris, brunris uten salt og brunris med sjokolade eller bær
Lys nøtteglasur. Sjokoladeglasur. Ønsker du å lage en ordentlig fin cupcake er det lurt å gå litt mer grundig til verks med en glasur av “smørkrem” eller “kremost” Her får du oppskriften på en rekke ulike glasurer til enhver smak