eks en blender og rør sammen med osten og kesamen. Så Leah og jeg satte i sving og laget oss en deilig oste"kake" på 10 minutter i går. 100 gram magervaniljekesam. 100 gram magervaniljekesam
Saftig og god kake som passer godt nå i julen, best når den har fått stått ett døgn i kjøleskapet. Ha det over i en liten firkantet kakeform med bakepapir eller smør den og sett midt i ovnen
Ha deretter oppi magerkesam, egg, vaniljestevia og sitronsaft. Når jeg bruker banan i kaker synes jeg det fort det kan bli en litt for dominerende banansmak, men her kjenner jeg faktisk ikke noe til det i det hele tatt
Bland kesam, melk og det ene egget. Etter et meget vellykket forsøk med den sunne og magre sjokoladekaken tidligere i uka fikk jeg lyst til å prøve meg på en krydderkakeversjon også
Jeg byttet ut oljen med magerkesam og fiber husk. Kesamen smakte ikke helt som det skulle, men jeg vet at mange bruker utgåtte meieriprodukter i bakst uten at det har noe å si for smaken
magervaniljekesam. Også med kesam i, det gjør brødet så sssssaftig. Kaker. Vel, saftig banankake. #banankake #bananbrød #overmodnebananer #brunebananer #mat #matprat #matblogg #godtno#godsmak
Eg såg i skap, skuffer og kjøleskap etter ingredienser som kunne passe til ei kake, og når eg såg sammenhengen mellom det eg hadde leita fram fikk en den supre ideen