Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Bland maizena og bringebæreddik/ hvitvinseddik og hell det oppi marengsen, bland det forsiktig inn
Start med å piske eggehvittene og søtningen/-ene helt stivt med mikser/håndmikser (som marengs). Bland bakepulveret oppi de malte mandlene og hell det så over i marengsen
Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. bland maizena og bringebæreddik/ hvitvinseddik og hell det oppi marengsen, bland det forsiktig inn
Tilsett deretter litt og litt sukrinmelis Fordel marengsen utover bakebrettet. Marengs i seg selv er kanskje ikke så spennende, men servert med friske bær, en kalorifattig krem, tilsatt litt kakao eller kanskje lakrispulver har du endelig mange variasjonsmuligheter
Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Marengsbunn. Min mor har laget en slik kake mange ganger, men med sukker og hvetemel, og jeg fikk lyst å prøve meg på en sunnere versjon med minst mulig karbohydrater
Pisk hvitene til marengs sammen med søtstoffet og vend inn mandlene. Vi går ikke på butikken og kjøper en pakke fra toro med pastaplater (fy-fy) og en pose krydder
Resultatet skal bli en myk marengs. Denne er i tillegg helt glutenfri og kan gjøres melkefri ved å bytte ut smør, mager kesam og sjokolade med melkefrie alternativer