Marengs med sukrinmelis oppskrifter

Sukkerfri Sarah Bernhard i langpanne

Sukkerfri Sarah Bernhard i langpanne

Pisk eggekvittene heilt stive med en miksmaster, deretter pisker du inn litt og litt søtning så du til slutt får en stiv marengs
Lavkarbo minipavlova

Lavkarbo minipavlova

Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Bland maizena og bringebæreddik/ hvitvinseddik og hell det oppi marengsen, bland det forsiktig inn
Sukkerfri muffins til helgen

Sukkerfri muffins til helgen

Start med å piske eggehvittene og søtningen/-ene helt stivt med mikser/håndmikser (som marengs). Bland bakepulveret oppi de malte mandlene og hell det så over i marengsen
Sukkerfri minipavlova til 17.mai

Sukkerfri minipavlova til 17.mai

Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. bland maizena og bringebæreddik/ hvitvinseddik og hell det oppi marengsen, bland det forsiktig inn
Sunn søtsak med 0 kalorier og et drøss av smaksmuligheter!

Sunn søtsak med 0 kalorier og et drøss av smaksmuligheter!

Tilsett deretter litt og litt sukrinmelis Fordel marengsen utover bakebrettet. Marengs i seg selv er kanskje ikke så spennende, men servert med friske bær, en kalorifattig krem, tilsatt litt kakao eller kanskje lakrispulver har du endelig mange variasjonsmuligheter
Sunnere minipavlova

Sunnere minipavlova

Vi brukte gresk yoghurt medsukrinmelis og vanilje essens. Gratulerer med dagen alle sammen. Tilsett så resten av sukrinmelisen og pisk videre
Marengskake med peanøtter (lavkarbo)

Marengskake med peanøtter (lavkarbo)

Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Marengsbunn. Min mor har laget en slik kake mange ganger, men med sukker og hvetemel, og jeg fikk lyst å prøve meg på en sunnere versjon med minst mulig karbohydrater
Livsstilsendring – ikke diett!

Livsstilsendring – ikke diett!

Pisk hvitene til marengs sammen med søtstoffet og vend inn mandlene. Vi går ikke på butikken og kjøper en pakke fra toro med pastaplater (fy-fy) og en pose krydder
Lavkarbo pavlova

Lavkarbo pavlova

Ha eggehvitene i bollen sammen medsukrinmelis og visp til en luftig og blank marengs. Marengsen skal være tykk, luftig og glatt og kan stå av seg selv
Oppskrift: Sarah Bernhardt.

Oppskrift: Sarah Bernhardt.

Resultatet skal bli en myk marengs. Denne er i tillegg helt glutenfri og kan gjøres melkefri ved å bytte ut smør, mager kesam og sjokolade med melkefrie alternativer
Eple- og gulrotkake + litt til

Eple- og gulrotkake + litt til

Stivpisk eggehvittene til tykk marengs og vend inn i røren helt til slutt. Pisk to hele egg sammen med yaconsirup og stevia