♥ Jo stivere marengs du pisker, jo mindre vil marengsbunnen flyte utover under steking. Eddik er en viktig ingrediens, som sørger for at marengsbunnen får den rette, myke og litt seige konsistensen
Dette er en utrolig god og frisk kake med marengsbunn, krem og friske bær. Marengsen er seig og god med sjokoladeknapper, toppet med jorbærkrem og pyntet med jordbær og bringebær
Sjokolademarengsbunn. Ta marengsbunnen ut av ovnen. Trykk marengsbunnen litt ned med fingrene i midten mens kaken forsatt er varm, slik at du får en grop i kaken
Marengsbunner kan med fordel lages noen dager i forveien og oppbevares tildekket med litt bakepapir. Den kjente og kjære Pavlova kaken er etter hvert kjent over hele verden
Dette er marengsbunn med Oreokjeks og pecannøtter, som er dekket med pisket krem, som er dekket med mer Oreos, som er dekket med sjokoladesaus, som er dekket med karamellsaus
Marengsbunn. Pynt på marengsbunnen. Marengsbunnen. Legg marengsbunnen på toppen og smør utover kremen. Stek marengsbunnen på rist midt i ovnen ved 150°C i 60 minutter