Jeg prøvde meg først på iskaka sånn jeg pleier å lage den, med marengsbunn, men jeg fikk virkelig ikke til marengs med Stevia Sugar, jeg sier ikke at det ikke går, jeg fikk det bare ikke til i går
I denne marengsbunnen blander man litt eddik og maisenna, akkurat som når man lager Pavlova. Tilsett sukkeret litt og litt og piske videre til stiv marengs
Går også fint å lage denne iskaken på en marengsbunn, eller en mandelbunn. Hjemmelaget iskake med NonStop var det jeg fant i fryseren min da jeg ryddet plass til noen brød
Ha halvparten av iskremblandingen over marengsbunnen i formen. Sett kjelen tilbake på platen og gi det hele et nytt oppkok under stadig omrøring, så konsistensen tykner som en fruktgrøt
Ha halvparten av iskremblandingen over marengsbunnen i formen. Sett kjelen tilbake på platen og gi det hele et nytt oppkok under stadig omrøring, så konsistensen tykner som en fruktgrøt
Hvis du lager marengsbunnen selv. Til jordbærisen piskes eggeplommer og sukker lyst og luftig. Ha den hjemmelagede eller ferdigkjøpte marengsbunnen i en passe stor rund form (uten bakepapir)
Hvis du lager marengsbunnen selv. Til isen piskes eggeplommer og sukker lyst og luftig. Ha den hjemmelagede eller ferdigkjøpte marengsbunnen i en passe stor rund form (uten bakepapir)