Ha det i en stor kjele sammen med margbein, løk, selleri, gulrøtter, laubærblad, salt og pepperkorn. 1,5 kg okseskank eller tilsvarende kjøtt, gjerne også margbein
- Har du store margbein, sag dem opp så du får ut margen. Du kan koke kraft av alle typer bein, både okse, lam, kylling, kalkun, hjort, rein, elg, fisk for å nevne noen
Når du koker kraft på margbein, vil margen etter hvert løse seg opp, men sjekk beina og sørg for å ta vare på margen hvis det er noe igjen når du siler kraften
Ikke bruk salt i kraften, da kan du ikke koke den inn. KOKEPROSESSEN. Kraft skal koke opp sakte. Med kraft som skal koke lenge, lar du vannstanden stå dobbelt over ingrediensene
margbein, ledd, knokler m. Kraft kokt på bein og avskjær fra kjøtt, fugl og fisk har lange tradisjoner i de fleste kulturer og har til alle tider vært en grunnpilar i kokekunsten
Margbein på flatbrød med salt og pepper, Duften av ryper i viltsaus på julaften. Ikke visste jeg at man skulle forberede alle ingredienser før man setter i gang med en wok, eller koke ris på lav temperatur og med lokk på
Hell hvitvinen i, kok opp og la koke til nesten all væske er fordampet. Legg margbeinene i en ildfast form og stek i ovnen i 20 minutter. Det tar omtrent 10 minutter å koke pastaen
Sist en stor kasse margbein fra unge rein. Når margbeina er mulige å håndtere med tanke på varme, så plukker jeg ut margen med skaftet på en smal skje og har i en beholder med høye kanter