Og kjekjøttet brukte jeg til en marokkansk-inspirertgryterett som ble ganske god. Jeg serverte vårløk ved siden av, for å kompensere litt for mangelen på løk i gryteretten
For de av dere som følger bloggen min, kjenner dere kanskje til min marokkanskekyllinggryte. eller lage marokkansk gulrotsalat og en deilig blomkålmos som tilbehør
Da jeg leste ord som varmende gryte og duftende krydder, var jeg solgt. Denne marokkanske chili con carne'en kommer jeg til å lage mange ganger fremover
En av dagene i påsken sto en kjempegod vegetargryte på menyen hjemme hos meg. Gryteretten er smaksrik og spicy, og den passer fint å servere med ris, salat og en klatt yoghurt til
Server gryten med perlecouscous, limedressing og brød. Snikgjest skal være mat laget fra bunnen, men denne gang gjorde jeg et unntak da disse marokkanske produktene rett og slett fristet så mye at jeg bare måtte prøve de
Leste Trines matblogg sin oppskrift på marokkansklammegryte i lunsjpausen på jobb, men fikk så dårlig tid mellom jobb og korøvelse at jeg ikke hadde tid til å finne fram noen oppskrift
Derfor søker eg til sørlegare breiddegrader for inspirasjon, og kjenner framleis dufta frå dei marokkanske lammekjøtbollane eg ein gong fekk servert frå ein rykande varme tagine