Den midterste kaken var marsipankaken. Alle kakene ble pyntet medroser i smørkremfrosting, i fargene gul, oransj og rød, da fargetema for bryllupet var høstfarger
Øverst marsipankake. Var så heldig at jeg fikk hjelpe til med en liten bryllupskake til i dag. Jeg er jo ikke utdannet konditor eller baker, men bare driver med dette som en liten hobby
Egentlig skal man pynte den med glasur kun på toppen, slik at den ser ut som en Guinness-øl fra siden, men da et vennepar skulle gifte seg for noen år tilbake og ikke ville ha den typiske marsipankaken, foreslo jeg at man kunne jo bare ta hvit glasur på hele, og da ville den passe perfekt som bryllupskake - og plutselig hadde jeg lovet meg bort til å bake en treetasjers bryllupskake
Marsipankakemed. Nytes i festlig lag med god samvittighet. Rester av marsipan er fin å lage roser av. Denne gangen falt valget på en klassisk bløtkake med marsipanlokk,
Så med frie tøyler ble marsipankaken dekket med blå og grønn marsipan for å ilustrere vann og gress. Sikt i de tørre ingrediensene, og rør forsiktig inn med slikkepott