mai-feiring valgte jeg å bake en glutenfri festkake som også jeg kunne nyte med god samvittighet. Oppskriften på denne kaken fant jeg på klikk og fant fort ut at denne måtte jeg bare teste ut
workoutmom - En 4-barnsmors vei til et sunnere liv
Jeg vil derfor anbefale, dersom man har tid, til å fylle kaken i kakeformen, la den stå og sette seg et par timer, og deretter pynte kaken på utsiden med mokkakremen
Pisk opp mokkakremen, slik at den blir fast nok til å fordele over kjeksene. Form kransekakemassen til passe store kuler, legg de på ett stekebrett med bakepapir
Fordel mokkakremen over kaken. Mokkakrem. Avkjøl kaken i formen. Sett kaken på et passende fat. Hvis du vil kan du pynte kaken med mokkabønner, eller med nonstop som på bildet
Bruk et lite kakefat og legg kakebunnene sammen med mokkakremen. Mokkakrem. Kakebunner. Smør resten av mokkakremen rundt kanten på kaken og fest resten av mandelflarnene i mokkakremen langsmed kanten av kaken