La muffinsen avkjøles på en rist før du pynter de med krem. Bringebær og Sitronmuffins. Om det er muffins eller cupcakes jeg har laget kan man diskutere i det uendelige
La muffinsen avkjøles på en rist før du pynter de med krem. Bringebær og Sitronmuffins. Om det er muffins eller cupcakes jeg har laget kan man diskutere i det uendelige
Syrligheten fra sitron og yoghurt gir disse muffinsene en frisk deilig smak, også knaser det litt godt i valmuefrøene, som også gjør seg godt visuelt sett
Selv om posemiksen i utgangspunktet er beregnet på en kakeform testa jeg ut kakerøren med litt forskjellige smaker i muffinsformer - funka som bare rakkern
Her kommer oppskrift på muffinsmed epler. Slik gjør jeg når jeg blander røre til muffins. Har du venner med eplehage, kan de bli ganske mange varianter av eplekaker, eplesyltetøy, eplekompott og så bortetter
Sikt hvetemel med bakepulver og kakao (evt sitronskallet) i røren. Sett papirformer på en stekeplate (Evt bruk sånne aluminiumsformer medmuffinspapir da blir de ikke lett deformerte som de lett blir på en stekeplate)
Muffinsmed sjokoladedråper. Oppskriften gir ikke så voldsomt mange muffins, og de blir fort spist opp, men da kan vi til gjengjeld bake dem litt oftere
For å unngå at frukten blir brun og kjedelig, bland den med appelsin eller ha over litt sitron. Familien er nok litt bortskjemt, for både Vilde og Daniel får med seg matpakker - hver dag
Rør sammen ost, smør og sitronsaft. Bland inn melis og sitronskall. Sett muffinsformene i et muffinsbrett og fyll formene 2/3 fulle. Stek muffinsene ved 200 ºC midt i ovnen. 1 ss finrevet sitronskall. saften av 1/2 sitron